Porečka br. 3, 11108 Beograd, Srbija Tel: +381 (0)11 715 00 88 Fax: 3291 021 Mob. +381 064 640 29 11 E-mail:

Uloguj se

Registrujte se!

Zaboravljena lozinka!

Moja korpa

Korpa je prazna

Katalog proizvoda

Proizvođač: Yeastar

ULOGUJTE SE ZA CENU!

Godišnja pretplata za sistem udaljenog radnog okruženja na Yeastar VoIP centralama S20

ULOGUJTE SE ZA CENU!

Yeastar Linkus Cloud Service - S20

Linkus Cloud Service - LCS, je dodatna usluga koja je dizajnirana da daljinski rad učini lakšim i dostupnijim za korisnike Yeastar VoIP PBX sistema S20. Oslobađajući vas IT poteškoća, izbegava prosleđivanje portova (port forward) kada se Linkus koristi van kancelarijskog prostora i nudi sigurnu vezu na daljinu bez prekida. Timovi tako mogu da sarađuju sa jasnim, pouzdanim pozivima i sigurnim objedinjenim komunikacijama, bez obzira na lokaciju.

Saznajte više ► Linkus UC Clients

Yeastar Linkus Cloud Service - S20

Trenutno daljinsko povezivanje

Podignite i pokrenite Linkus Server za daljinski rad sa nekoliko klikova bez potrebe da angažujete svog PBX administratora za podešavanje zahtevnog servera i komplikovanih mrežnih podešavanja.

Sigurnije udaljene komunikacije

Izlaganje portova javnom internetu nije neophodno uz korišćenje Linkus softverskog telefona kada je korisnik izvane mreže kompanije. Linkus Cloud Service osigurava vašu daljinsku komunikaciju industrijskom tehnologijom tuneliranja i enkripcije.

Bolji kvalitet razgovora

NAT je sada stvar prošlosti. Linkus Cloud Service zaustavlja NAT poteškoće što poboljšava kvalitet poziva i korisničko iskustvo.

Prirodno UC iskustvo

Uživajte u lakšoj konsolidovanoj komunikaciji sa funkcijom trenutnih poruka i deljenja datoteka omogućenom na vašem Linkus-u. Razmena ideja i dokumenata u realnom vremenu bilo gde, sada je veoma jednostavno.