Porečka br. 3, 11108 Beograd, Srbija Tel: +381 (0)11 715 00 88 Fax: 3291 021 Mob. +381 064 640 29 11 E-mail:

Uloguj se

Registrujte se!

Zaboravljena lozinka!

Moja korpa

Korpa je prazna


ZA SVE

KUPOVINE

PREKO

10000 RSD

POPUST ZA
PLAĆANJE
PLATNIM

KARTICAMA

5%

Katalog proizvoda

Filtriraj proizvode:

Cena:

  • -

Yeastar - 10 najpopularnijih blogova u 2018

10 Yeastar najpopularnijih blogova koje ne treba da propustite

Tokom godina razvoja i istraživanja u oblasti VoIP tehnologija i objedinjenih komunikacija Yeastar je u 2018 kreirao desetine interesantnih blogova koji pokrivaju glavne teme kao što su unapređenje poslovne strategije, ključne VoIP funkcije i najvažniji Yeastar proizvodi. Time je Yeastar doprineo edukaciji i delovao je inspirišuće za svoje partnere, kao i mala i srednja preduzeća širom sveta.

Krajem godine, odabrali smo 10 Yeastar blogova koji su našoj publici bili najinteresantniji. Uživajte u daljem tekstu čitajući ono o čemu smo pisali u 2018.

 1. Kako da povežete izdvojene poslovne jedinice (Branch Offices) putem Yeastar Multisite Interconnect 

Yeastar Multisite Interconnect je inovativna funkcija dizajnirana da omogući jednostavnu interakciju i interkonekciju PBX sistema "S" serije koji su instalirani na različitim lokacijama. Ukoliko imate nekoliko udaljenih kancelarija i želite da napravite cenovno povoljan i centralizovan telefonski sistem preduzeća, ovaj blog će Vam savršeno odgovarati kako biste prikupili više informacija o rešenjima sa detaljnim pogodnostima i načinima konfiguracije.

Takođe Vas mogu interesovati:
6 Razloga zbog kojih kupci vole Yeastar Multisite Interconnect
3 Najčešća problema za udaljene kancelarije i kako ih rešiti

 2. Bez potrebe za serverom! Pokrenite svoj hostovan PBX biznis

Obzirom da tržište klaud hostovanih PBX sistema raste, za PBX servis provajdere i telekom prodavce koji žele da "uskoče u voz", robustan klaud profil proizvoda koji obezbeđuje pojednostavljeno pružanje usluga servisa i ubrzanje vremena do tržišta, pomoći će preduzećima da obezbede brz povraćaj investicije i generisanje većeg prometa. Pronađite intuitivne savete u ovom blogu i naučite kako da lako uđete u posao sa hostingom pomoću kompetitivnih kompletnih rešenja.

Takođe Vas mogu interesovati:
5 zamki koje treba izbeći kod prodaje hostovanog UCaaS
Kako početi sa biznisom hostinga i puno zaraditi
70% ili veća marža! Napravite dodatni promet sa YMP BYOI rešenjem

 3. Šta tačno Yeastar Cloud PBX može doneti Vašem preduzeću

Ukoliko ste kompanija koja traži profitabilno klaud (Cloud) bazirano rešenje za telefoniju ili krajni korisnici kojima je potreban jednostavan i moćan klaud telefonski sistem, ne morate tražiti dalje od ovog bloga kako biste shvatili kako je Yeastar Cloud PBX pogodio cenu i odnos performansi, te tako pomaže servis provajderima i krajnjim korisnicima da maksimalno iskoriste svoju investiciju.

Takođe Vas može interesovati:
10 karakteristika Yeastar Cloud PBX-a koje biste želeli da istražite
Zašto pre izabrati Yeastar Cloud PBX od hostovanog rešenja

 4. Nova verzija Linkus aplikacije koja podržava integraciju sa Salesforce CRM i Microsoft Dynamics 365 

Yeastar Linkus je robusna softphone aplikacija objedinjenih komunikacija koja dolazi sa jakim prisustvom u mobilnoj telefoniji, prijemom/slanjem poruka, prisutnošću i servisima telefonije. Njena mešavna integracija sa raznim CRM platformama kao što su Salesforce CRM i Microsoft Dynamics 365 pomaže u objedinjavanju glasa i podataka na jednoj platformi i omogućava preduzećima da imaju zadovoljnije klijente sa kraćim vremenom čekanja u komuniciranju i jednostavno beleženje podataka o klijentu. Ovde pročitajte ceo blog kako biste dobili jasniji pogled na novi Linkus desktop/mobilni "soft" telefon.

Takođe Vas mogu interesovati:
5 ključnih prednosti VoIP CRM Integracije
Linkus Cloud Service: Bolje Linkus iskustvo za korisnike VoIP PBX sistema S-serije

 5. Privlačenje kupaca i pojačana prodaja pomoću WebRTC Click to Call 

Dodajte click-to-call (klikni za poziv) funkciju u Vaš pretraživač i obezbedite bolje korisničko iskustvo. Yeastar Cloud PBX podržava WebRTC click kako bi ostvario ovu funkcionalnost. U ovom blogu, imaćete kompletan uvid u napredne funkcije uz predstavljanje karakteristika, benefita i primenjivih poslovnih scenarija. Takođe, saznaćete kako da pustite funkciju u rad i tako privučete kupce i povećate prodaju u 3 koraka.

 6. 7 odličnih saveta za sigurnost PBX telefonskog sistema 

PBX i VoIP su ranjivi komunikacioni alati. Nedostatak obezbeđenja može uzrokovati da brojni napadi mogu izložiti vašu organizaciju dodatnim troškovima, gubitku poverljivih informacija i gubitku prihoda. Kako možete da minimizirate rizik i da zaštitite svoj važan PBX sistem od potencijlanih napada, proverite u ovom blogu sa 7 praktičnih saveta.

 7. Kupci ne lažu: velika pobeda sa Yeastar S-Series VoIP PBX 

Mi se ne igramo rata sa cenama, ali ipak eliminišemo konkurenciju. Razumljivo, samo pomoću raznovrsnih slučaja i svedočenja kupaca, Yeastar VoIP PBX S serija je pomogla hiljadama malih preduzeća da ispune svoje potrebe pomoću nenadmašnog broja funkcija telefonije. Pročitajte u ovom blogu šta su kupci Yeastar opreme imali da kažu o sopstvenom iskustvu i saznajte kako im sve-u-jednom rešenje pomaže da dobiju cenovno povoljno konačno rešenje za komunikaciju.

Takođe Vas mogu interesovati:
Yeastar poboljšana mobilnost za Međunarodnu Logistiku Hellmann u Poljskoj
Harrow Mencap se prebacuje u All-IP eru sa PBX-om Yeastar S-serije

 8. Zašto Vam je potrebna objedinjena komunikacija 

Objedinjena komunikacija (OK) je da kada se sve u vezi kreiranja bogatih kanala komunikacije i opcija koristi kroz jednu tačku pristupa. Međutim, razlog za biranje OK rešenja ide mnogo dalje od jednostavnih pogodnosti. U ovom blogu saznajte tehničke, finansijske i operativne prednosti obimnog OK rešenja koje može redefinisati način na koji komunicirate i sarađujete sa svojim timom i klijentima.

 9. 5 ključnih pogodnosti Desktop "soft" telefona (softphone) 

Korišćenjem najnovijih tehnologija i SIP standarda, potpuno opremljen desktop "soft" telefon pruža određene benefite koje mnogi stoni telefoni ne mogu da ponude. To uključuje geografsku fleksibilnost, finansijsku efikasnost, slanje/prijem poruka i mnoge druge pogodnosti koje pomažu timsku komunikaciju i saradnju. Obavezno pročitajte ovaj blog i saznajte o 5 ključnih prednosti koje desktop "soft" telefon može doneti Vašem poslovanju.

Takođe Vas može interesovati:
5 glavnih razloga zašto Vam treba "soft" telefon na pametnom telefonu

 10. 4 ključne VoIP funkcije za radnike koji su u pokretu

Raspoređena radna snaga više nije izuzeta u poslovanju preduzeća. To se pokazalo kao izazov kada je potrebno da svi budu povezani. U ovom blogu naglašavamo 4 ključne VoIP funkcije koje možete iskoristiti da ujedinite svoje putujuće borce, pomognete im da ostanu u kontaktu u realnom vremenu i da jednostavno i isplativo ostanu produktivni i kolaborativni bilo gde da su.

Nadamo se da ste uživali u malo dopunskog edukativnog štiva naših najboljih blog postavki u 2018. 
Vaš YeastarImpulsT