Porečka br. 3, 11108 Beograd, Srbija Tel: +381 (0)11 715 00 88 Fax: 3291 021 Mob. +381 064 640 29 11 E-mail:

Uloguj se

Registrujte se!

Zaboravljena lozinka!

Moja korpa

Korpa je prazna


ZA SVE

KUPOVINE

PREKO

10000 RSD

POPUST ZA
PLAĆANJE
PLATNIM

KARTICAMA

5%

Katalog proizvoda

Filtriraj proizvode:

Cena:

  • -

VoIP Gateways - prenosnici

PBX oprema / Yeastar PBX / VoIP Gateways - prenosnici /

VoIP Gateways - prenosnici

Yeastar VoIP prenosnici (gejtveji) premošćavaju procep između FXS, FXO, PRI, BRI, GSM, CDMA, UMTS sa jedne, i IP mreža sa druge strane. Oni doprinose smanjenju operativnih troškova, čineći da pogodnosti tradicionalne telefonije budu i dalje primenjivane na širokom spektru VoIP sistema različitih proizvođača, uključujući i Yeastar.


Analogni telefonski adapteri - ATA

Yeastar TA100 i TA200 nude 1 ili 2 analogna interfejsa za rezidencijalne korisnike i male poslovne jedinice kako bi povoljno mogli da konvertuju postojeću analognu opremu na IP baziranu mrežu. Yeastar TA100 i TA200 idelani su za manje poslovne jedinice za brzo i lako uspostavljnje veze u različitim mrežnim okruženjima.

SAZNAJTE VIŠE ►


Analogni VoIP prenosnici (gejtveji)

Yeastar "TA" analogni VoIP prenosnici (gejtveji) su vrhunski proizvodi namenjeni da povežu standardne (legacy) telefone, faks mašine i PBX sisteme sa IP telefonskom mrežom i IP baziranim PBX sistemima. Sa bogatstvom funkcionalnosti i lakim konfigurisanjem, Yeastar TA prenosnici idelani su za mala i srednja preduzeća za potrebe implementacije tradicionalnih telefonskih sistema u IP bazirane sisteme.

SAZNAJTE VIŠE ►


GSM/CDMA/UMTS prenosnici (gejtveji)

Yeastar "TG" GSM/CDMA/UMTS prenosnici (gejtveji) povezuju GSM/CDMA/UMTS mrežu direktno na VoIP mrežu i podržavaju dvosmernu komunikaciju: GSM/CDMA/UMTS na VoIP i VoIP na GSM/CDMA/UMTS. To je najbolje rešenje uopšte, da se IP bazirani i "softswithcs" sistemi povežu na GSM/CDMA/UMTS mrežu. Takođe najbolje su rešenje kao rezerva kada fiksne telefonske linije ispadnu iz rada.

SAZNAJTE VIŠE ►


ISDN VoIP prenosnici (gejtveji)

Yeastar ISDN VoIP prenosnici (gejtveji) premošćavaju procep između ISDN telefonskih linija i VoIP mreže. Dostupni su modeli E1/T1/PRI prenosnika sa dva pristupa i sa jednim pristupom. Takođe 4-portni, odnosno 2-portni BRI prenosnici. Svaki povezuje postojeći "legacy" PBX upotrebom BRI / PRI interfejsa, ili dodavanjem BRI/PRI trunka za IP-PBX.

SAZNAJTE VIŠE ►

 

 

ATA i Prenosnici

ULOGUJTE SE ZA CENU!

ULOGUJTE SE ZA CENU!

ULOGUJTE SE ZA CENU!