Porečka br. 3, 11108 Beograd, Srbija Tel: +381 (0)11 715 00 88 Fax: 3291 021 Mob. +381 064 640 29 11 E-mail:

Uloguj se

Registrujte se!

Zaboravljena lozinka!

Moja korpa

Korpa je prazna


ZA SVE

KUPOVINE

PREKO

10000 RSD

POPUST ZA
PLAĆANJE
PLATNIM

KARTICAMA

5%

Katalog proizvoda

D-Link DHP-W611AV/E WiFi Powerline KIT

Proizvođač: D-Link

Šifra: 007807

16.050,00 din/kom (sa PDV-om)

PowerLine Wireless AC1200 Gigabit Starter Kit za prenos mreže putem strujne instalacije

Nema na lageru

D-Link DHP-W611AV/E WiFi Powerline Passthrough KIT

Wi-Fi šalje signal kroz vazduh. Powerline šalje signal kroz elektroinstalacije u zidovima vašeg doma. Zajedno, ova dva načina prenosa kreiraju Power-Fi™ hibridnu tehnologiju koja omogućava mreži vašeg doma da bude mnogo dostupnija. Pretvaranjem ove dve tehnologije u jednu, "mrtve" tačke se eliminišu i proširuju se oblast propusni opseg.
Power-Fi vam omogućava protok informacija u svakom uglu vašeg doma kao nikada ranije.

Prolazna utičnica sa filtriranje šuma

Ove PowerLine adaptere takođe karakterišu dodatne prolazne strujne utičnice koje omogućavaju da strujna utičnica na mestu priključenja adaptera ostane i dalje raspoloživa za upotrebu nekog drugog električnog uređaja, dok je PowerLine adapter uključen u utičnicu. Prolazna utičnica ima filter šuma za preventivnu zaštitu signala od uticaja drugih uređaja koji su prikljčeni na PowerLine utičnicu.

* NAPOMENA: strujne elektroinstalacije moraju biti deo istog električnog sistema (na istom brojilu). Određeni električni uslovi u vašem domu kao što su stanje strujnih utičnica, stanje ožičenja, provodnici i konfiguracija, mogu uticati na kvalitet rada ovog proizvoda. Povezivanje ovog uređaja na strujnu šinu sa zaštitom od prenapona može negativno uticati na performanse ovog proizvoda. Za najbolje rezultate, priključite adaptere direktno u zidne utičnice sa ispravnom instalacijom i fizički ispravnim strujnim provodnicima.

D-Link DHP-W611AV/E WiFi Powerline Passthrough KIT