Porečka br. 3, 11108 Beograd, Srbija Tel: +381 (0)11 715 00 88 Fax: 3291 021 Mob. +381 064 640 29 11 E-mail:

Uloguj se

Registrujte se!

Zaboravljena lozinka!

Moja korpa

Korpa je prazna

Katalog proizvoda

Filtriraj proizvode:

Cena:

  • -

Korist - TES824

PBX oprema / Panasonic PBX / Panasonic KX-TES824 / Korist - TES824 /
Korisne i efektne funkcije
 
3-nivoa automatskog prijema poziva sa glasovnim navođenjem

Omogućava pozivaocima da spolja pristupe bilo kom lokalu bez potrebe za posredovanjem operatera. Automatska pozdravna poruka (3 nivoa) može biti snimljena od strane operatera ili menadžera usmeravajući pozivaoca na odgovarajući sektor. Primer: “Za službu prodaje, pritisnite 1.” (prvi nivo); “Za PBX grupu, pritisnite 2.” (drugi nivo); “Za Marka, pritisnite 1.” (treći nivo). Pozivaoci mogu takođe da biraju željenu destinaciju, ne samo lokal već i Ring grupu*, pa čak i spoljne linije.
Kada sistem preko DISA funkcije dobije signal faksa, automatski se povezuje na lokal na kojem je priključen telefaks aparat. Pozivi faks aparatom mogu biti primljeni danju ili noću bez operatera i nema potrebe za posebnom linijom za faks.

*Svi telefoni u grupi će simultano zvoniti, omogućavajući bilo kom članu grupe da odgovori na poziv.
 

Ugrađena Govorna pošta (BV)*

Sada se može uživati u efikasnosti i lakoći upotrebe govorne pošte bez dodavanja posebnog sistema.
Opciona kartica za govorne poruke obezbeđuje da korisnik nema propuštene pozive ili važnu poruku od kupca ili kolega. Moguće je prilagoditi sanduče za govorne poruke i snimiti pozdravnu poruku koja se emituje kada korisnik nije u mogućnosti da odgovori na poziv. Pozivaoci mogu snimiti svoje poruke direktno u sanduče korisnika, što omogućava korisniku prijem privatnih informacija bez oslanjanja na ručno pisane beleške i podsetnike. “Call” centri i radne grupe mogu koristiti odeljak zajedničke poruke za snimanje poruka pozivaoca koje se kasnije mogu preslušati od strane operatera (menadžera). Za naprednije opcije govornih poruka, Panasonik sistem za procesuiranje glasa (VPS) korisniku omogućava profesionalniju fleksibilnost i kontrolu.

*Potrebna je opciona kartica za govorne poruke KX-TE82492
 

Prikaz identifikacije poziva na SLT i APT*
  • Prepoznavanje pozivaoca
  • Bolje upravljanje pozivima

Sistem je kompatibilan sa Caller ID funkciom što omogućava koriniku da vidi informaciju o pozivaocu na ekranu analognih telefonskih aparata (SLT) koji podržavaju Caller ID i analognih sistemskih telefona (APT). Sistemski telefoni sa ekranom se mogu koristiti za prelistavanje Caller ID zapisa za poslednjih 20 poziva (Call log). A sistem ima 300 zajedničkih zapisa. Ubeleženi brojevi telefona dolaznih poziva se mogu sa lakoćom pozvati.

*Potrebna je opciona kartica KX-TE82494

Analogne tel. centrale i pribor