Porečka br. 3, 11108 Beograd, Srbija Tel: +381 (0)11 715 00 88 Fax: 3291 021 Mob. +381 064 640 29 11 E-mail:

Uloguj se

Registrujte se!

Zaboravljena lozinka!

Moja korpa

Korpa je prazna

Katalog proizvoda

Filtriraj proizvode:

Cena:

  • -

Ekonomičnost TES824

PBX oprema / Panasonic PBX / Panasonic KX-TES824 / Ekonomičnost TES824 /
Ekonomično upravljanje troškovima
 
Izveštaj o aktivnostima poziva (SMDR: Station Message Detail Recording)

Sistem može snimiti ili odštampati informacije o pozivu, kao što su datum, vreme, broj lokala, birani broj, trajanje, itd. SMDR informacija može korisniku pomoći kod upravljanja troškovima za pozive van lokalnih poziva, produktivnosti osoblja i iskorišćenja telefonskog sistema.
 

Unos obračunskog koda (Opciono / Primorano / Potvrđeno)

Kodovi računa (Account codes) se mogu koristiti za identifikovanje poziva ka spolja za potrebe tarifiranja i naplate. Aktivnosti poziva obavljani sa ID kodovima se mogu odštampati (SMDR). Verifikovan “account” kod je veoma koristan za kontrolu troškova obzirom da korisnik koji bira vanmesni broj telefona mora da unese validan "Account" kod za privremeno skidanje zabrane. "Account" kodovi se mogu koristiti za efikasniju kontrolu troškova telefoniranja.
 

Toll Restriction (Ograničenje poziva)
Sistem može biti programiran tako da zabrani neautorizovane odlazne vanmesne pozive ograničavanjem određenih lokala od pristupanja određenim pozivnim brojevima / kodovima centrale.
 
Elektronsko zaključavanje lokala

Sprečava neovlašćeno osoblje da obavlja pozive sa tuđeg telefona, zaključavanjem spoljnih linija i zahtevanjem unosa četvorocifrenog bezbednosnog koda pre obavljanja poziva. Operater i menadžer dobijaju privilegije kontrolisanja elektronskog zaključavanja lokala korišćenjem DSS konzole. Ova funkcija je korisna za male hotele kada se gosti odjave.
 

Ograničeno trajanje poziva

Sistem prekida odlazne pozive nakon što pre programirano vreme istekne. Oba učesnika razgovora će dobiti ton upozorenja 15 sekundi pre isteka vremena.
 

Jednostavno programiranje, jednostavno održavanje
 
Intuitivno prilagođavanje i održavanje

Prilagođavanje i održavanje sistema je lakše nego ikad, zahvaljujući KX-TE softverskoj konzoli za održavanje. Jednostavno povezivanje PC-a na sistem putem ugrađenog USB ili serijskog (RS-232C) interfejsa, dok grafički interfejs softvera pomaže oko svega ostalog. Administrator sistema može programirati i održavati sistem čak i kada je van lokacije na kojoj je instalirana centrala daljinskim povezivanjem na integrisan modem. I naravno, dostupan je i poznati Panasonic PT (sistemski telefon) programski interfejs koji omogućava korisniku da programira sistem korišćenjem sistemskog telefona KX-T7730.
 

Interfejs za povezivanje pomoćnih baterija (integrisan)*

Sistem je opremljen integrisanim interfejsom za baterije koji omogućava punu operaciju sistema u slučaju nestanka struje.

*Potreban je opcioni kabl za povezivanje KX-A227. Potrebne su 2 baterije 12V/7Ah (ili većeg kapaciteta) za rezervno napajanje

Analogne tel. centrale i pribor