Porečka br. 3, 11108 Beograd, Srbija Tel: +381 (0)11 715 00 88 Fax: 3291 021 Mob. +381 064 640 29 11 E-mail:

Uloguj se

Registrujte se!

Zaboravljena lozinka!

Moja korpa

Korpa je prazna

Katalog proizvoda

Filtriraj proizvode:

Cena:

  • -

Efikasnost - TES824

PBX oprema / Panasonic PBX / Panasonic KX-TES824 / Efikasnost - TES824 /
Efikasno rukovanje pozivima

UCD (Uniform Call Distribution / Ravnomerna raspodela poziva) sa porukom
  • Poboljšava imidž preduzeća
  • Važni poslovni pozivi neće biti propušteni.
  • Deli teret sa operaterom

Za brzo i efikasno upravljanje dolaznim pozivima, ova funkcija omogućava ravnomernu raspodelu dolaznih poziva na grupu ili lokale. Ako su sve destinacije u UCD grupi zauzete, sistem će pustiti pozivaocu poruku – oponašajući recepcionara. Ukoliko i dalje UCD grupa ostane zauzeta, poziv se može poslati na sekundarnu DISA destinaciju. Ovo je posebno korisno za kancelariju u kojoj mnogi pozivi stižu na grupu a postoji samo jedna osoba koja preuzima poziva (funkcija za čekanje u redu „queueing“ funkcija).
 

Prosleđivanje poziva (Zauzeto / Nema odgovora / Prati-me / ka spolja)
  • Poboljšava imidž preduzeća

Dolazni, interni i prebačeni pozivi ka lokalu korisnika, mogu biti prosleđeni na drugu destinaciju u slučaju da razgovara ili kad je van svog radnog mesta. Pozivi mogu biti usmereni na preprogramiran broj telefona, kao što su “mailbox”, drugi telefon, ili čak van zgrade preduzeća, poboljšavajući efikasnost i opštu uslugu kupcima. Programiranje “prati me” funkcije omogućava korisniku da daljinski podesi prosleđivanje poziva sa drugog telefona preduzeća(na primer iz sobe za sastanke), i tako će pozivi ka lokalu korisnika doći do njega čak i kada je van svog radnog mesta.
 

Dnevni / Noćni / Ručak režim rad

Sistem omogućava režime rada “Dnevni / Noćni” i “Ručak” koji se mogu koristiti za promenu funkcija sistema u zavisnosti od doba dana. Na primer, moguće je odrediti koji telefoni će zvoniti pri dolaznim pozivima posle radnog vremena, ili da spreči obavljanje odlaznih poziva u toku noći.
 

Interfoni za vrata, otključavanje vrata, i zvona za vrata*

Do 4 interfona za vrata može biti povezano na sistem. Kada posetilac pritisne taster interfona, zvoniće predefinisan lokal a korisnik lokala može odgovoriti na poziv kako bi razgovarao sa posetiocem. Standardna zvona za vrata mogu biti povezana na sistem kako bi signalizirala interfonski poziv.
Pozivi sa interfonu mogu se prikazati zvonom telefona, zvonom, ili oba. Ukoliko je opciono povezano i otključavanje vrata, korisnik lokala može otključati vrata i pustiti posetioca unutra.

*Potrebna je opciona kartica KX-TE82460
 
Hitan poziv

Moguće je dodeliti 5 brojeva koji mogu da preinače ograničenje poziva (toll restriction) kao hitan poziv policije, vartogasne službe, hitne pomoći, itd.
 

Konferencija sa 5 učesnika

Ova funkcija omogućava da 5 učesnika obavlja razgovor istovremeno. Do čak dva poziva putem spoljnih linija se može pridružiti konferenciji.
 

Monitoring prostorije

Analogni sistemski telefon KX-T7730 ili interfon za vrata se može koristiti za monitoring prostorije. Ova funkcija je korisna za monitoring dečije sobe ili u svrhu bezbednosti.
 

Grupa lokala

Sistem podržava do 8 grupa lokala. Unutar grupe lokala moguće je uključiti sledeće funkcije: 
Grupno preuzimanje poziva - bilo koji član grupe lokala može preuzeti poziv upućen drugom članu iz iste grupe;
Pejdžing grupa - bilo koji član grupe lokala može dati glasovnu objavu drugom članu iste grupe. 
“Hunting” grupa, DISA “ring” grupa ili UCD grupa su zasebne grupe lokala.
 

Odabir šablona zvona

Šablon zvona se može izabrati u zavisnosti od tipa poziva kao što je spoljni poziv, interni poziv i poziv sa interfona. Mogu se razaznati privatni pozivi od poslovnih poziva.
 

Poruka na čekanju (Message Waiting)*

Omogućava korisniku lokala da obavesti pozvani lokal o poruci na čekanju kada je pozvani lokal zauzet ili ne odgovara na poziv. Pritiskom na uključeni taster za poruku na sistemskom telefonu, automatski se može uzvratiti poziv pozivaocu.

*Samo analogni sistemski telefon.

Analogne tel. centrale i pribor