Porečka br. 3, 11108 Beograd, Srbija Tel: +381 (0)11 715 00 88 Fax: 3291 021 Mob. +381 064 640 29 11 E-mail:

Uloguj se

Registrujte se!

Zaboravljena lozinka!

Moja korpa

Korpa je prazna

Katalog proizvoda

Filtriraj proizvode:

Cena:

  • -

Mobilnost - NS1000

PBX oprema / Panasonic PBX / Panasonic KX-NS1000 / Mobilnost - NS1000 /
Mobilnost

Višećelijski DECT sistem pruža različite vrste bežičnih rešenja, čineći da telefon lokala može da bude bežični i omogućavajući da zaposleni ostanu u kontaktu sa sagovornicima kada god i gde god da su, dok su u zoni pokrivenosti. 
KX-NS1000 nudi rešenja za povezivanje mobilnih telefona za kompanije sa puno zaposlenih koji rade na terenu ili od kuće.


Višećelijski DECT bežični sistem

Višećelijski DECT bežični sistem dozvoljava zaposlenima da nastave razgovor putem laganih bežičnih lokala, i kada su odsutni sa svog radnog mesta, kada su van fabrike, magacina ili nekog drugog postrojenja.


Integracija mobilnih telefona

  • Prijem poziva
    Kada pozivaoci zovu broj telefona na radnom mestu, u isto vreme zazvoniće fiksni telefon na radnom mestu i mobilni telefon pozvanog. Pozvani može primiti poziv bilo da je unutar prostora ili na terenu. Tako je omogućeno da se korisnici informišu samo o jednom broju telefona, u kancelariji
  • Pozivanje
    Kada su zaposleni na terenu, van kancelarije, omogućeno im je da pozivaju korisnike sa SIP telefonima "soft phone" na svojim pametnim telefonima bez dodatnih troškova. Pozvani će u ovom slučaju dobiti informaciju da je pozvan sa kancelarijskog broja telefona, umesto mobilnog telefona zaposlenog. Lokal numerisan jednim brojem telefona (One Numbered Extension)