Porečka br. 3, 11108 Beograd, Srbija Tel: +381 (0)11 715 00 88 Fax: 3291 021 Mob. +381 064 640 29 11 E-mail:

Uloguj se

Registrujte se!

Zaboravljena lozinka!

Moja korpa

Korpa je prazna

Katalog proizvoda

Filtriraj proizvode:

Cena:

  • -

IP umrežavanje - NS1000

PBX oprema / Panasonic PBX / Panasonic KX-NS1000 / IP umrežavanje - NS1000 /

IP umrežavanje, fleksibilnost i prilagodljivost

KX-NS1000 potpuno podržava IP otvoren protokol za uspostavljanje komunikacije u realnom vremenu. IP upotreba može da rezultira efektom ubedljivih prednosti kao što su unapređenje efikasnosti zaposlenih i niska cena komunikacija.

 

 


"One-look" umrežavanje

  • Kontrola sistema sa više destinacija kao jednog sistema
Panasonic-ovo "One-look" umrežavanje je sistem u kome jedna KX-NS1000 radi i obezbeđuje PBX funkcije čak i ako su dve ili više jedinica KX-NS serije umrežene.
Nije neophodno obezbediti dodatne servere. Sistem može biti proširen jednostavno putem web bazirane konzole za održavanje i podešavanje. "One-look" umrežavanje podržava najviše 16 strana, a kapacitet koji podržava KX-NS1000 je 1000 korisnika.

Održivost "One-look" umrežavanja

  • Pouzdan rezervni sistem koji je održiv u slučaju ispada

Sa "One-look" umrežavanjem, sistem može da nastavi da radi čak i ako se unutar sistema dogodi prekid sa glavnom (master) KX-NS1000 jedinicom. Definišući rezervnu glavnu jedinicu, rezervna glavna jedinica privremeno će delovati kao glavna strana da bi se nastavila komunikacija kada je problem na strani glavne jedinice.
Ovo omogućuje svakoj strani da radi nezavisno. IP terminali takođe mogu biti registrovani na drugi PBX.


Podržano QSIG umrežavanje

  • Izgradnja sistema do 8000 korisnika
Kada se KX-NS1000 poveže na postojeće PBX jedinice kao što su KX-TDE i KX-NCP putem ISDN privatne mreže ili VoIP (H.323) mreže, moguće je fleksibilno povećati kapacitet i obezbediti QSIG funkcionalnost. QSIG umrežavanje je sposobno da podrži do 8000 korisnika i 17 ili više strana u mreži. Nije neophodno obnavljati sve PBX sisteme prilikom povećanja broja zaposlenih i drugog osoblja ili prilikom otvaranja novih izdvojenih kancelarija.

Ugrađen "Media Relay Gateway"

  • Postavljanje udaljenog lokala

Ugrađen Media Relay Gateway (MRG) u KX-NS1000 omogućuje povezivanje IP telefona na lokacijama izdvojenim od glavne kancelarije za potrebe radnika od kuće, izdvojenih kancelarija, radnika na terenu i sl. Povezivanjem na IP mrežu IP telefoni *1 i DECT bežični sistemi*2 mogu se konfigurisati sa udaljene destinacije i koristiti kao KX-NS1000 lokali. Šta više, mobilni radnici na terenu upotrebom "soft phone" na pametnom telefonu (smartphone) ili PC radnoj stanici, mogu ih takođe koristiti kao IP telefone kada su van glavne kancelarije.

*1 KX-NT500 serija, KX-UT serija, IP softverski telefoni, i "third party" (drugih proizvođača) SIP telefoni su podržani
*2 Kada se koristi KX-NS0154


Ugrađen ruter (Router)

  • Jednostavno podešavanje i uspostavljanje VPN tunela

Ruter (router) funkcija na KX-NS1000 može biti korišćena kao podrška za VPN u mreži. Ako se koristi "One-look" umrežavanje, podešvanja za sve kancelarije mogu biti konfigurisana sa jedne lokacije.
Takođe, obzirom da se ovo može postići upotrebom aktivacionih ključeva (licenci), ne zahteva se dodatni hardware a moguće je uspostaviti sigurnu vezu po niskoj ceni čak i kada se za komunikaciju koriste "soft phone" na pametnom telefonu (smartphone).